وب

تو

نت

خرید هاست ارزان در اصفهان

هاست های پرسرعت و ارزان با سرور هایی مستقر در ایران و اصفهان و اروپا

تفاوت وبسایت های فروشگاهی و وبسایت های شرکتی

هنگامی که حرف از طراحی وبسایت می شود، نوع های مختلفی از وبسایت به ذهن ما میاد ولی ما در این مقاله می خواهیم به نقد و بررسی و مقایسه دو نوع وبسایت فروشگاهی و شرکتی بپردازیم.
وبسایت های شرکتی:
معمولا وبسایت های شرکتی جهت معرفی و ارائه محصولات و خدمات طراحی می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. در وبسایت های شرکتی فروش و خدمات هدف کلی نیست و در وبسایت های شرکتی نمونه کارها و محصولات دیده می شود. یکی از قسمت های مهم وبسایت های شرکتی بخش “درباره ما” بوده که در آن قسمت به معرفی شرکت پرداخته می شود و در این قسمت بنا به درخواست و نیاز شرکت این قسمت تکمیل می شود.
درمورد یکی دیگر از خصوصیت های وبسایت های شرکتی می توان به این اشاره کرد که شرکت می تواند از طریق این نوع وبسایت ها با سهامداران،شرکا، پیمانکاران، کارمندان و… در ارتباط باشد و از این طریق به وظایف هر کس را به او ابلاغ نماید یا حتی اطلاعات یا اطلاعیه ها را در اختیار کارمندان خود قرار دهد.
اگر بخواهیم در وبسایت های شرکتی یکی دیگر از خصایص آن اشاره کنیم کارمندان و افراد شرکت که می خواهند کارهای خود را آنلاین و فارغ از محدود بودن به مکان انجام دهند می توان از این وبسایت ها استفاده کنند.
 
وبسایت های فروشگاهی:
به یک وبسایت فروشگاهی می توان کاملترین نوع وبسایت نیز گفت چرا که بجز بخش های مقالات، درباره ما، تماس با ما، گالری محصولات و خدمات، امکان فروش محصول از طریق اتصال به درگاه بانکی را داشته باشد. در بخش فروشگاه وبسایت می توان از امکانات متفاوتی استفاده کرد از قبیل نمایش قیمت قبل و بعد تخفیف، تخفیف های ویژه مشتریان و … استفاده کرد.
وبسایت های فروشگاهی به دو نوع تقصیم می شود

وبسایت فروشگاهی کالای فیزیکی

این نوع وبسایت ها محصولات فیزیکی قابل لمس مانند پوشاک، کالا های دیجیتالی و … ارائه می نمایند را وبسایت های فروشگاهی کالای فیزیکی گفته می شود. در این نوع وبسایت فروشگاهی مشتریان یا همان کاربران سفارشات خود را در وبسایت ثبت می کنند و سپس اوپراتورهای واحد فروش وبسایت سفارش مورد نظر مشتریان را ارسال می نمایند.

وبسایت فروشگاهی کالای دیجیتال

این نوع وبسایت ها محصولات دیجیتالی غیر قابل لمس یا همان دیجیتالی ارائه می نمایند. در این وبسایت ها محصولات دیجیتالی می تواند فیلم، موسیقی، نرم افزار، کتب دیجیتال (PDF) و … باشند، که معمولا به صورت لینک های دانلود مستقیم یا غیر مستقیم در وبسایت قرار می گیرند.
در وبسایت های فروشگاهی به دو روش می توان خرید را انجام داد
1)         پرداخت در محل (CASH ON DELIVERY)
در این روش خرید که معمولا هم بین مشتریان محبوب تر است چرا که کلاهبرداری در این روش به حداقل می رسد، بعد از ثبت سفارشه مشتری هنگامی کالای مورد نظر را در محل تحویل گرفت و بعد رویت کالا هزینه را پرداخت می کند.
2)         پرداخت آنلاین
در این روش که در وبسایت فروشگاهی کالای دیجیتال تنها روش پرداخت محصوب می شود، مشتریان ابتدا باید هزینه را به صورت آنلاین که می تواند این پرداخت از طریق درگاه پرداخت بانک ها (که این روش مرسوم ترین روش محسوب می شود) انجام شود یا بصورت های مختلف دیگر پرداخت انجام شود سپس کاربر کالای خود را تحویل می گیرد.
در این بخش نکات مثبت و منفی وبسایت های شرکتی به صورت نکته ای براتون بازگو می کنیم
نکات مثبت وبسایت شرکتی

می توان در بخش تبلیغات از این وبسایت ها استفاده کرد.
می توان از این وبسایت ها در مسیر کسب اعتباد و اعتماد سازی استفاده کرد.
از این وبسایت ها شرکت ها خود را معرفی می کنند.
روش مناسبی جهت معرفی محصولات و پروژه ها می باشد.

نکات منفی وبسایت شرکتی

در این وبسایت ها نمی توان محصولی بفروش رساند و امکال اتصال به درگاه اینترنت وجود ندارد

نکات مثبت وبسایت فروشگاهی

این وبسایت ها هیچگونه محدودیتی ندارند و بسیار کامل اند
در این وبسایت ها می توان محصولات را به فروش رساند
قابلیت نقد و بررسی و توضیحات و نظرات کاربران برای هر محصول
امکان کسب درآمد مازاد بر فروش محصولات را در بخش تبلیغات را داشت
می توان از امکانات وبسایت شرکتی در این وبسایت ها استفاده کرد مانند(تماس با ما، مقالات، درباره ما و …)

نکات منفی وبسایت فروشگاهی

در صورتی که محصولی برای فروش نباشد طراحی وبسایت فروشگاهی نسبت به وبسایت شرکتی بالاتر است.

حالا نیز که تقریبا به صورت کامل وبسایت های شرکتی و وبسایت های فروشگاهی برای شما شرح دادیم به صورت کلی انواع وبسایت را برای شما شرح می دهیم.
 

وبسایت های شخصی

در این نوع وبسایت ها هیچ گونه محصولی به فروش نمی رسد و هیچ گونه معرفی محصول یا ارائه خدماتی وجود ندارد و فقط به منظور معرفی یه شخص خاص استفاده می شود.
در این نوع وبسایت ها رزومه فرد، در بعضی از مواقع گالری تصاویر شخص و راه های ارتباطی فرد قرار داده می شود.

وبسایت های شرکتی

به وبسایت های شرکتی در بالا بطور کامل پرداخته ایم و اینجا فقط جهت دسته بندی آمده است.

وبسایت های فروشگاهی

به این نوع وبسایت ها (فروشگاهی) نیز مانند وبسایت های شرکتی به صورت کامل در قسمت بالا پرداخته ایم.

وبسایت های اختصاصی

این نوع وبسایت ها در ابتدا به طور کامل و مفصل به بخش گرافیکی و جزئیات وبسایت پرداخته می شود و بعد از اینکه بین کارفرما و گرافیست توافق حاصل شد تازه وارد فاز دوم طراحی وبسایت شده و شروع به کدنویسی شده و برنامه نویس شروع به پیکره بندی وبسایت می کند.

وبسایت های نیمه اختصاصی

و اما در وبسایت های نیمه اختصاصی کارفرما از قالب هایی که از قبل طراحی شده یه قالب را انتخاب می کند و آن قالب را به شرکت یا برنامه نویس سفارش می دهد ولی اینبار نمی تواند تمام جزئیات وبسایت را مطابق میل خویش تغییر دهد، فقط می تواند رنگ وبسایت مطابق با سلیقه یا رنگ سازمانی خود تغییر دهد لوگو خود را قرار دهد و تمام اطلاعاتی که در قالب تغییری ایجاد نکند و صرفا اطلاعات مربوط به خود یا شرکت یا فروشگاه خود را در آن قرار دهد و اگر کارفرما تغییراتی بخواهد که به تغییرات کلی وبسایت مربوط شود کارفرما متحمل هزینه های بیشتری نسبت به وبسایت نیمه اختصاصی و کمتر از وبسایت های اختصاصی می شود.